תקציר המתכון: טבעות של עגבניות ירוקות אפשר גם אדומות מטוגנות. הטעם חמצמץ ומיוחד, ניתן להגיש בתוספת רוטב מיונז או כתוספת שמשדרגת כל מנה. השראה מהסרט "עגבניות ירוקות מטוגנות"
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשטוף העגבניות לנגב.
לחתוך העגבניות לטבעות בעובי של כסנטימטר.
נצטרך 3 קעריות בדיוק כמו ציפוי שניצל
בקערית אחת לשים הקמח נורית ג.
בקערית נוספת לשים הביצים או הרויון להוסיף התבלינים ולערבב היטב.
בקערית האחרונה נשים הפירורי לחם /סולת או קמח תירס (הצהוב)
נחמם מחבת עם שמן בגובה כסנטימטר.
ניקח טבעת עגבנייה לקערית הקמח ונצפה בשני הצדדים, נעבור לביצה/רויון ואחר כך לפירורי לחם.
יש לוודא שפירורי הלחם מצפים היטב את טבעת העגבנייה ואז מנקים משאריות פירורי הלחם.
נטגן כ-2-3 דקות לערך עד קבלת צבע זהוב יפה. נהפוך ונחזור על פעולת הטיגון.
להוציא העגבניות המטוגנות על ניר מגבת לספיגת השמן.
ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן ן