לןגן

עגבניות ירוקות מטוגנות - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 02/01/2022 | 13:24
עגבניות ירוקות מטוגנות - נורית ג.

תקציר המתכון: טבעות של עגבניות ירוקות אפשר גם אדומות מטוגנות. הטעם חמצמץ ומיוחד, ניתן להגיש בתוספת רוטב מיונז או כתוספת שמשדרגת כל מנה. השראה מהסרט "עגבניות ירוקות מטוגנות"

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף העגבניות  לנגב.

  2. לחתוך העגבניות לטבעות  בעובי של  כסנטימטר.

  3. נצטרך 3 קעריות  בדיוק כמו ציפוי שניצל

  4. בקערית אחת לשים הקמח    נורית  ג.

  5. בקערית נוספת לשים הביצים או הרויון להוסיף התבלינים ולערבב היטב.

  6. בקערית האחרונה נשים הפירורי לחם /סולת או קמח תירס (הצהוב)

  7. נחמם מחבת עם שמן בגובה כסנטימטר.

  8. ניקח טבעת עגבנייה לקערית הקמח ונצפה בשני הצדדים, נעבור לביצה/רויון ואחר כך לפירורי לחם.

  9. יש לוודא שפירורי הלחם מצפים היטב את טבעת העגבנייה ואז מנקים משאריות פירורי הלחם.

  10. נטגן כ-2-3 דקות לערך עד קבלת צבע זהוב יפה. נהפוך ונחזור על פעולת הטיגון.

  11. להוציא העגבניות המטוגנות  על ניר מגבת לספיגת השמן.

  12. ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן ן