לןגן

טבעות בצל מטוגנות

מאת: זהר מנדל, פורסם: 31/12/2021 | 21:24
טבעות בצל מטוגנות

תקציר המתכון: נשנוש תענוג

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותתכים את הבצל לטבעות

  2. ממלאים סיר במים, מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גריל עוף ומבשלים כ-2 דקות במים (לא חובה, אבל מומלץ)

  3. מערבבים 2 כפות קמח עם מלח, פלפל שחור, כמון וגריל ושופכים על הבצל ומקפיצים כדי שהקמח יעטוף מכל הצדדים

  4. טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם

  5. מטגנים בשמן עמוק וחם

  6. בתאבון