לןגן

עוגת קרמבו ללא גלוטן ולכל ימות השנה מתאים גם לפסח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/12/2021 | 19:27
עוגת קרמבו ללא גלוטן ולכל ימות השנה מתאים גם לפסח

תקציר המתכון: טעים בחמות ונמס בפה 👄

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתחתית

מצרכים הדרושים לקרם

לציפוי שוקולד

אופן ההכנה

4)אופן הכנת הקרם

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל -170 מעלות.

  2. משמנים היטב תבנית עגולה ומרפדים בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות

  3.  

  4. 1) אופן ההכנה התחתית בקערה מניחים שוקולד מריר ושמנת מתוקה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

  5. מוסיפים לשוקולד המומס סוכר וביצים, טורפים היטב.

  6. 2)מוסיפים קמח תפוחי אדמה , קקאו ואבקת אפייה, טורפים היטב עד איחוד.

  7. 3) יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ-20 עד 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

  8. מוציאים מהתנור לצינון מלא.

  9.  

  10. 4)אופן הכנת הקרם:

  11. מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינטסנט פודינג וניל וסוכר, מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה

  12. 5)מניחים שקף סביב התחתית ויוצקים את הקרם ומיישרים כמה שיותר בעזרת כף.

  13. מעבירים את העוגה למקפיא לשעתיים.

  14.  

  15. 6)אופן הכנת הציפוי: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה  ללא גושים

  16.  

  17. 7) מוציאים את העוגה מהמקפיא וממוזגים את הגנאש החם ומכניסים לקירור נוסף עד התייצבות , לפחות כשעתיים.

  18. 8) מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב ופודינג וניל עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב

  19. 9)מחלצים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה. העוגה נשמרת במקרר.