תקציר המתכון: חמתי היקרה... הייתה זאת שלימדה אותי את המטבוחה הכי טעימה שיש, שווה לנסות לא תתחרטו בשיטה של פעם, קצת השקעה וזה יוצא מושלם יעופו עליכם....
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לגרד את כל העגבניות בפומפיה לקבלת רסק...
בסיר עמוק לשים את הרסק ובנתיים שהרסק מתחמם,
קוצצים את הפלפלים קטן ואת השום ומוסיפים לסיר מערבבים,
לאחר חצי שעה מוסיפים את הפפריקה מלח והסוכר והשמן ומערבבים עד לצימצום הנוזלים בערך שעתיים עד לקבלת צבע אדום חזק.