לןגן

טבית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/12/2021 | 20:21
טבית

תקציר המתכון: אין כמו אכילת טבית בשבת ביום חורפי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה מכבים את האש.

  2. בקערה שמים את האורז, עגבניות חתוכות לקוביות מוסיפים את הבצל המטוגן עם השום מערבבים מוסיפים את קוביות הבשר מוסיפים את התבלינים והצנוברים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.

  3. ממלאים את העוף במילוי וסוגרים בקסמי שיניים.

  4. בסיר בו טגנו את הבצל והשום מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף עד להשחמה מכל הכיוונים.

  5. מוסיפים את יתרת האורז מכסים במים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.

  6. מכבים מוסיפים ביצים לפי כמות האנשים שמים בתנור בחום של 120-150 מעלות למשך כל הלילה.