תקציר המתכון: המתכון של השף יותם אוטולונגי מהסרט "געגועים מתוקים" בקולנוע.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את החמאה עם הסוכר כ- 5 דקות
להוסיף בהדרגה את הביצים
המיץ וקליפת לימון והתפוז עם המי ורדים
ערבבו עם מרית את צידי הקערה
בקערה נוספת ערבבו את הקמח השקדים הפיסטוקים האבקת האפיה הסודה לשתייה והשמנת
הוסיפו לתערובת החמאה
הקציפו כ-2 דקות לקבלת מרקם אחיד
העבירו לתבנית משומנת בחמאה ומקומחת
לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-45 דקות
לצנן את העוגה
לציפוי
לערבב את האבקת סוכר המיץ לימון והתפוזים עם המי ורדים לתערובת חלקה וסמיכה
לפזר בזהירות את הקרם מעל העוגה לתת לה לזרום מעט לצדדים
לפזר מעל פיסטוקים קצוצים ועלי ורדים
באהבה נועם זיגדון 💞