מרק תימני
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 11:18
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
¼ כוס שמן
-
5 עצמות מח/רגל
-
4 מנות בשר/או עוף
-
2 ליטר מים
-
2 גבעולי סלרי
-
½ כוס כוסברה קצוצה
-
2 בצלים חתוכים לרבעים
-
3 בצלים שלמים
-
2 תפו"א חתוכים לרבעים
-
2 גזרים חתוכים
-
8 שיני שום קצוצות
-
½1 כפות חוואייג' למרק
-
1 כף מרק עוף קנור
-
מלח לפי הטעם
-
½ כפית פלפל שחור
-
1 עגבניה קלופה וחתוכה
אופן הכנה
-
בסיר גדול לחמם את השמן, עצמות ובצל. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
-
להוסיף לסיר את התבלינים ושאר ירקות..
-
להנמיך להבה ולבשל למשך 3-4 שעות.
-
להגיש חם
-
עם חילבה ולחוח