לןגן

מסרן עבה (מעיים) ממולא בכל טוב

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 11:05
מסרן עבה (מעיים) ממולא בכל טוב

תקציר המתכון: זה טעים אש . המעי למילוי קשה להשגה אפשר לשים בשקית קוקי ולחורר לספיחת נוזלים..

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לשים את כל המצרכים בקערה

  2. לתבל, לערבב היטב

  3. ולהניח בצד ל15 דקות לספיגת נוזלים וטעמים.

  4. למלא את המסרן (מעיים) לא לדחוס, לקשור בקצוות כדי לשמור על שלמות המסרן.

  5. את המסרן הממולא מוסיפים לסיר הטפינה (חמין)..

  6. או לכל טבחה תבשיל ארוך.

  7. להגיש חם