לןגן

ג'חנון

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 10:50
ג'חנון

קטגוריה: ארוחות בוקר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לפתיחת הבצק

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים קמח ושאר המרכיבים

  2. ללוש את הבצק למשך 8 דקות

  3. לקבלת בצק רך ונעים למגע

  4. לחלק את הבצק ל - 10 כדורים שווים לשמן בנדיבות כל כדור ולהניח במגש משומן..

  5. לכסות בניילון נצמד

  6. להניח בצד למשך שעתיים לפחות.

  7. על משטח עבודה

  8. לפתוח כל כדור עם מערוך למלבן דק ולמרוח אותו בנטורינה רכה לקפל חצי למרכז וחצי שני למרכז לרדד קצת ושוב למרוח מעט נטורינה ולגלגל לג'חנון..

  9. להניח את הג'חנון בסיר עם פרוסות לחם בקרקעית ומעל לרפד בנייר אפייה.

  10. לסדר את כל הג'חנון שתי וערב

  11. להכניס לתנור על 100 מעלות למשך כל הלילה..

  12. להגיש חם

  13. עם ביצה

  14. ועגבניה מרוסקת