מינסטרה
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 09:26
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
½ ק"ג פסטה רחבה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
מלח לפי הטעם
-
½ כפית פלפל חריף
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
¼ כוס שמן
-
2 פלפל ירוק חתוך לטבעות רחבות
-
3 עגבניות אדומות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
-
1 כפית שום כתוש
-
8 שיני שום שלמים
-
6 עלי בזיליקום טריים קצוצים דק (לא חובה)
-
½1 ליטר ציר מרק צח רותח \ או מים
אופן הכנה
-
בסיר עם שמן, מטגנים את השום ומוסיפים את הפפריקה, עגבניות טריות, רסק העגבניות, (בזיליקום), מלח ..ולבשל כ-10 דקות.
-
להוסיף לסיר את ציר המרק צח (או מים) לערבב ולהביא לרתיחה. להכניס לסיר את הפסטה ולערבב היטב לבשל עוד 10 דקות על להבה בינונית..
-
להגיש חם..