סלט פסטה יאמי
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 09:18
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם פסטה פנה
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כוס זיתים מגולענים קצוצים
-
1 קופסה אפונה וגזר
-
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
-
1 בצל סגול חתוך לטבעות חצויות
לרוטב
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כף חומץ
-
1 כף לימון
-
1/2 כפית שום כתוש
-
1 כפית חרדל
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
בסיר עם מי מלח רותחים לבשל את הפסטה אל דנטה ולסנן היטב.
-
לצקת על הפסטה 2 כפות שמן לערבב ולצנן..
-
לשים את הפסטה בקערה גדולה להוסיף את שאר ירקות והרוטב לערבב
-
ולהגיש בטמפרטורת החדר...