לןגן

פסטה ברוטב אלפרדו

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 09:04

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.

  2. בסיר שני עם חמאה מומסת ומטגנים את השום. והפטריות מספר דקות.

  3. מוסיפים את השמנת המתוקה, שמנת חמוצה, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם

  4. מבשלים את הרוטב על להבה נמוכה כ- 10 דקות בערך

  5. כשהרוטב מבושל מוסיפים אותו לפסטה ומערבבים לאחד...