לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 08:56

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.

  2. הכנת הרוטב:

  3. במחבת רחבה עם שמן חם להוסיף שום, עגבניות שרי קצוצות לטגן ולהוסיף רסק עגבניות, ¼ כוס מים לפתיחת הרסק..

  4. להוסיף אץ הסוכר, פפריקה, מלח כשהרוטב מטוגן היטב להוסיף את שאר המים לערבב ולהביא לרתיחה.

  5. לכבות להבה ..

  6. להגיש חם

  7. פסטה מעל רוטב עגבניות ועלי ריחן קצוצים..