לןגן

ריזוטו פתיתים ופטריות

מאת: אורית לוי, פורסם: 23/12/2021 | 10:28
ריזוטו פתיתים ופטריות

תקציר המתכון: כל ביס נמס בפה - עונג אמיתי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני ממיסים את החמאה

  2. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כ- 5 דקות עד שמתרככות.

  3. מוסיפים את השום ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.

  5. מפזרים מעל הפתיתים את אבקת מרק העוף, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  6. מוזגים את המים הרותחים עד כיסוי הפתיתים.

  7. מערבבים עם כף כל הזמן. אחרי מס' דקות המים מתאדים. שוב מוסיפים מים רותחים לכיסוי הפתיתים.

  8. ככה מוסיפים מים רותחים 4 פעמים עד שהפתיתים סופגים את המים ונראים כמו עיסה רכה.

  9. מוסיפים את השמנת מתוקה, פרמזן ומערבבים עד שהנוזלים מתאדים. טועמים ומוסיפים מלח או פלפל אם צריך.

  10. מגישים עם פרמזן למעלה - עונג! ♥