לןגן

פסטה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 18/12/2021 | 16:53
פסטה

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את השום ולטגן מעט (אפשר עם שמן זית )

  2. להוסיף תיבול מלח,כורכום,מרק עוף ולערבב

  3. בסיר להרתיח את הפסטה עם מעט מלח ומעט שמן

  4. להוסיף לסיר עם הבצל 2 כוסות ממי הבישול של הפסטה ולהוסיף את הפסטה ולבשל כמה דקות להוסיף את הפטרזיליה

  5. מי שרוצה אפשר להוסיף צנוברים