פרגיות עם פטריות וערמונים ברוטב משגע🙏
			 
		
		
			מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 16/12/2021 | 21:54
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				בלי הרבה מילים!!!
פשוט מעדןןןן שאתן חייבות להכין🔥💥💥
			
		
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						פרגיות  עם פטריות וערמונים ברוטב משגע - פשוט מעדן😍❤סוניה סאני בן הרוש❤
					
 
			
				מצרכים
			
					- 
						8  יח' סטייק פרגיות נקיות היטב
					
 
					- 
						1  חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות עבות
					
 
					- 
						3  שקיות של ערמונים
					
 
					- 
						1  בצל סגול חתוך לרצועות
					
 
					- 
						1  בצל רגיל חתוך לרצועות
					
 
					- 
						6  שיניי שום חתוכים לפרוסות דקות
					
 
					- 
						1  גמבה חתוכה לרצועות
					
 
					- 
						3  כפות רוטב צ'ילי
					
 
					- 
						3  כפות רוטב סויה
					
 
					- 
						6  כפות שמן זית
					
 
					- 
						1  כף מרק עוף
					
 
					- 
						1  כפית מיץ לימון סחוט
					
 
					- 
						חצי  כפית מלח
					
 
					- 
						חצי  כפית פלפל שחור גרוס
					
 
					- 
						1  כף שטוחה פפריקה
					
 
					- 
						1  וחצי כוס מים רותחים
					
 
					- 
						צרור  כוסברה+פטרוזליה קצוצים 
					
 
			
				אופן ההכנה
			
					- 
						את  סטייק הפרגיות אני מנקה היטב ומניחה בקערה
					
 
					- 
						ומתבלת  בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום, תבלין לפרגיות, כף רוטב טריאקי וכפית סילאן. מערבבים הכל היטב ומניחים במקרר ל10 דקות לספיגת טעימים.
					
 
					- 
						את  הפרגיות אני צולה במחבת פסים משומנת ב2 כפות של שמן זית וצולה כ-2 דקות מכל צד ומניחה בצלחת. 
					
 
					- 
						בסיר  סוטאז' אני שמה 5 כפות שמן זית ומטגנת את הבצל עד להזהבה, מוסיפה את הגמבה וממשיכה לטגן עד להתרככות קלה של הגמבה, מוסיפה את הפטריות והערמונים ומטגנת קלות.
					
 
					- 
						מוסיפה  את השום ומטגנת קלות.
					
 
					- 
						מוסיפים  את כל התבלינים שברשימה חוץ מהכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
					
 
					- 
						מוסיפים  את המים ומביאים לרתיחה.
					
 
					- 
						טועמים  את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.
					
 
					- 
						מוסיפים  את הפרגיות שצלינו בצורה יפה בכל הסיר. מנמיכה להבה ומבשלת עם מכסה סגור משהו כמו רבע שעה עשרים דקות.
					
 
					- 
						לקראת  סיום מפזרת מעל הכל את הכוסברה והפטרוזיליה ומבשלת עד להסמכת הרוטב.
					
 
					- 
						יוצא  פשוט מעדןןןן😍😍😍
					
 
					- 
						בהצלחה  ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
הכל רשום למעלה👆👆👆