פרגיות עם פטריות וערמונים ברוטב משגע🙏
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 16/12/2021 | 21:54
תקציר המתכון:
בלי הרבה מילים!!!
פשוט מעדןןןן שאתן חייבות להכין🔥💥💥
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פרגיות עם פטריות וערמונים ברוטב משגע - פשוט מעדן😍❤סוניה סאני בן הרוש❤
מצרכים
-
8 יח' סטייק פרגיות נקיות היטב
-
1 חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות עבות
-
3 שקיות של ערמונים
-
1 בצל סגול חתוך לרצועות
-
1 בצל רגיל חתוך לרצועות
-
6 שיניי שום חתוכים לפרוסות דקות
-
1 גמבה חתוכה לרצועות
-
3 כפות רוטב צ'ילי
-
3 כפות רוטב סויה
-
6 כפות שמן זית
-
1 כף מרק עוף
-
1 כפית מיץ לימון סחוט
-
חצי כפית מלח
-
חצי כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף שטוחה פפריקה
-
1 וחצי כוס מים רותחים
-
צרור כוסברה+פטרוזליה קצוצים
אופן ההכנה
-
את סטייק הפרגיות אני מנקה היטב ומניחה בקערה
-
ומתבלת בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום, תבלין לפרגיות, כף רוטב טריאקי וכפית סילאן. מערבבים הכל היטב ומניחים במקרר ל10 דקות לספיגת טעימים.
-
את הפרגיות אני צולה במחבת פסים משומנת ב2 כפות של שמן זית וצולה כ-2 דקות מכל צד ומניחה בצלחת.
-
בסיר סוטאז' אני שמה 5 כפות שמן זית ומטגנת את הבצל עד להזהבה, מוסיפה את הגמבה וממשיכה לטגן עד להתרככות קלה של הגמבה, מוסיפה את הפטריות והערמונים ומטגנת קלות.
-
מוסיפה את השום ומטגנת קלות.
-
מוסיפים את כל התבלינים שברשימה חוץ מהכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
-
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
-
טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.
-
מוסיפים את הפרגיות שצלינו בצורה יפה בכל הסיר. מנמיכה להבה ומבשלת עם מכסה סגור משהו כמו רבע שעה עשרים דקות.
-
לקראת סיום מפזרת מעל הכל את הכוסברה והפטרוזיליה ומבשלת עד להסמכת הרוטב.
-
יוצא פשוט מעדןןןן😍😍😍
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
אופן הכנה
-
הכל רשום למעלה👆👆👆