לןגן

דג אמנון עם פול

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 16/12/2021 | 10:11
דג אמנון עם פול

תקציר המתכון: מנה משגעתתתת וטעימה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים

  2. במיץ לימון ל6 דקות

  3. להמליח לעוד 6 דקות

  4. לישטוף ולסנן.

  5. לשים בסיר את השמן לחימום

  6. להוסיף את שיני השום וחצי מכמות הכוסברה

  7. לערבב לתבל עם מיצרכי התיבול לערבב להוסיף את הפול שטוף ולערבב.

  8. להוסיף כ2 כוסות מים ולבשל כ15 דקות ..

  9. ואז להוסיף את נתחי הדג .בעזרת כף לישפוך רוטב מעל הדג .

  10. להוסיף את הכוסברה שנישארה להנמיך להבה ולבשל עד גמר הנוזלים ..ולהגיש בהצלחה אורה🌹