לןגן

עוף ללא עצמות במילוי בורגול וכבדי עוף

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 09/12/2021 | 20:02
עוף ללא עצמות במילוי בורגול וכבדי עוף

תקציר המתכון: עוף רךךך וטעים בטירוף כל מי שיטעם יבקש את המתכון

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לתיבול העוף

אופן הכנה

  1. **חופית אלמקייס**לערבב קלות את חומרי המילוי ולמלות את העוף בנדיבות,לסגור בקיסמים ולקשור בחוט מסביב לכל העוף.

  2. לעסות את העוף ברוטב מכל הצדדים

  3. להניח בסיר יציקה,או בתבנית ולכסות

  4. להכניס לתנור בחום 200 מעלות חצי שעה,להוריד ל170 ולצלות עוד כשעה

  5. להוריד כיסוי להכניס לעוד 10 דקות להשחמה.בהצלחה חופית אלמקייס