תקציר המתכון: עוגה שתמיד מצליחה, מפנקת, מושלמת, מעולה, קלה להכנה (5 דקות), כל אחד יכול.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-180 מעלות
מרסקים בקערה את הבננות במזלג למחית ולשים בצד
בקערה גדולה שמים את הביצים יחד עם הסוכר ובעזרת מטרפה ידנית מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
מוסיפים את השמן ואת מחית הבננות וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
מוסיפים את הקוקוס וממשיכים לטרוף עד לתערובת אחידה
מוסיפים את הקמח התופח המנופה או הקמח + אבקת אפייה וממשיכים לטרוף את הבלילה עד שהקמח נטמע בתוך הבלילה ולא יותר כדי לקבל עוגה אוורירית ולא עוגה דחוסה
מוסיפים את קוביות השוקולד וממשיכים לטרוף עוד 2-3 שניות עד שהוא נטמע בתוך הבלילה, כאמור אין לטרוף יותר מידי
יוצקים את הבלילה לתבניות/תבנית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש, מכניסים למרכז התנור ואופים כ-30-40 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, מקררים לטמפרטורת החדר
הכנת הציפוי ...
קוצצים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה קטנה, יוצקים את מיכל הקצפת הצמחית, מכניסים למיקרוגל ל-30 שניות, מוציאים מהמיקרוגל מערבבים היטב, מכניסים שוב ל-30 שניות למיקרוגל מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת של שוקולד
מקררים מעט, יוצקים על העוגות/עוגה, מקשטים במה שאוהבים מקררים היטב ומגישים
שימו לב!!! עדיף לתת לעוגה להתקרר היטב, העוגה יותר יציבה וגם יהיה יותר נוח לפרוס אותה
זהו מוכן!!! עוגה מאוד מומלצת למי שאוהב את השילוב של בננות שוקולד וקוקוס זוהי העוגה אז תהנו
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה