לןגן

חזה עוף ברוטב מרוקאי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/12/2021 | 11:29
חזה עוף ברוטב מרוקאי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הגמבות עם השמן

  2. להוסיף את השום והפיטרוזליה ולטגן עוד כ-2 דקות

  3. להוסיף את המים

  4. לתבל

  5. להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה

  6. לבשל כרבע שעה

  7. להוסיף את השניצל

  8. להרטיב בזהירות עם כף את השניצל לכסות את הסיר

  9. לבשל כ-25 דקות

  10. להוריד מהגז לפזר פיטרוזליה קצוצה

  11. מומלץ לאכול עם אורז לבן

  12. באהבה נועם זיגדון 💞