חזה עוף ברוטב מרוקאי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/12/2021 | 11:29
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*חזה עוף ברוטב מרוקאי*
-
קרדיט לאורה ארגוב ♥️
-
1 ק"ג חזה עוף פרוס
לציפוי
-
4 ביצים
-
½ כפית מלח
-
¼ כפית פלפל שחור
-
¼ כפית אבקת שום
-
לשקשק הכל יחד
-
להוסיף את החזה עוף
-
לטבול בקמח מצה
-
לטגן במחבת עם מעט שמן משני צדדים עד לקבלת גוון בהיר
לרוטב
-
2 גמבות חתוכות לרצועות
-
4 פלפל חריף יבש
-
5 שיני שום כתוש
-
1 כפית כורכום
-
½ כף פפריקה מתוקה
-
¼ כפית מלח לימון
-
1 כפית אבקת מרק עוף
-
מעט מלח
-
1 כוס מים
-
¼ כוס שמן
אופן הכנה
-
לטגן את הגמבות עם השמן
-
להוסיף את השום והפיטרוזליה ולטגן עוד כ-2 דקות
-
להוסיף את המים
-
לתבל
-
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה
-
לבשל כרבע שעה
-
להוסיף את השניצל
-
להרטיב בזהירות עם כף את השניצל לכסות את הסיר
-
לבשל כ-25 דקות
-
להוריד מהגז לפזר פיטרוזליה קצוצה
-
מומלץ לאכול עם אורז לבן
-
באהבה נועם זיגדון 💞