פסטה בולונז
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 06/12/2021 | 13:28
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*פסטה בולונז*
-
1 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
-
לרוטב
-
1 ק"ג בשר טחון
-
1 בצל גדול קצוץ דק
-
3 גבעולי כרפס קצוצים
-
5 שיני שום כתוש
-
1 צנצנת רוטב לפסטה
-
½-1 כפות רכז רימונים/ סילאן
-
(או 6 עגבניות בנוניות מגורדות)
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
5 עלי בזיליקום קצוצים
-
3/4 כוס יין אדום יבש
-
2 כוסות מים
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
¼ כפית פלפל שחור
-
מעט אגוז מוסקט
-
½ כף מלח
-
¼ כוס שמן זית
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם השמן עד לשקיפות
-
להוסיף את השום והכרפס עד לריכוך
-
להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע
-
להוסיף את הרוטב העגבניות הרסק הבזיליקום המים היין הרכז רימונים והתבלינים
-
להביא לרתיחה לבשל על אש נמוכה שעה עד שעה וחצי
-
לערבב את הפסטה עם הרוטב
-
באהבה נועם זיגדון 💞