לןגן

פסטה בולונז

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 06/12/2021 | 13:28
פסטה בולונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם השמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את השום והכרפס עד לריכוך

  3. להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע

  4. להוסיף את הרוטב העגבניות הרסק הבזיליקום המים היין הרכז רימונים והתבלינים

  5. להביא לרתיחה לבשל על אש נמוכה שעה עד שעה וחצי

  6. לערבב את הפסטה עם הרוטב

  7. באהבה נועם זיגדון 💞