לןגן

חנוכה-לביבות ת. אדמה

מאת: מירי גולני, פורסם: 28/11/2021 | 19:02
חנוכה-לביבות ת. אדמה

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של "הבלבוסטע במטבח" בשינויים קלים, מתכון פשוט וקל להכנה עם 3 מצרכים בלבד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים את תפוחי האדמה על פומפיה גסה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב שלא יווצרו גושי קמח

  2. לא להוציא את הנוזלים, להשאיר אותם. זה גורם ללביבות להיות קריספיות

  3. במידה ומשתמשים בתפוחי אדמה קטנים או בינוניים להשתמש רק ב-3 ביצים ו-3 כפות מלאות קמח

  4. מטגנים את הלביבות (למרות שהבלילה נוזלית-לא לפחד) בשמן עמוק עד שהן משחימות מ-2 הצדדים