לןגן

דג בתנור עם ניוקי ברוטב שמנת בטטה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 19/11/2021 | 17:51
דג בתנור עם ניוקי ברוטב שמנת בטטה

תקציר המתכון: התמונה לא משקפת את הטעם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבטטה וחותכים לפרוסות ומבשלים במים כ-5-7 דקות, מסננים, מקררים וחותכים לקוביות

  2. שמים את השמנת המתוקה בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הבטטה והתבלינים

  3. שמים את הניוקי היבש (אני משתמשת בניוקי טרי וקפוא שאני הכנתי) בתבנית ועליו את הדג

  4. שופכים את הרוטב ואופים כחצי שעה בחום של 200 מעלות עד שהדג והניוקי מזהיב קלות