לןגן

בצק פילו במילוי תפוחים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/11/2021 | 11:14
בצק פילו במילוי תפוחים

תקציר המתכון: טעים רק למי שאוהב תפוחים🍎🍎🍎

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים במחבת את את התפוחים עם הסוכר מייפל וחמאה ומטגנים עד שהתפוחים מתרככים ומתקרמלים ונותנים למלית להתקרר

  2. 2) פורסים על שולחן עבודה 2 דפי עלי פילו מברישים שמן

  3. שמים 2 כפות של מלית

  4. 3)מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומניחים במגש על נייר אפייה ומברישים חמאה מומסת ואופים בתנור

  5. שחומם מראש ל180 כ25 דקות מקררים ומפזרים אבקת סוכר