לןגן

סלט סלמון וקינואה ברוטב ויניגרט

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 16/11/2021 | 11:23
  סלט סלמון וקינואה ברוטב ויניגרט

תקציר המתכון: מתכון של כרמית אלבק - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי המרינדה של הדג בקערה ומשרים את הסלמון במרינדה למשך שעה לפחות.

  2. בסיום ההשריה מכניסים את הסלמון לתנור ל – 20 דק' בחום של 180 מעלות.

  3. בינתיים מכינים את הסלט – קורעים את עלי הרוקט לחתיכות ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים מעל את הקינואה שבישלנו מראש. לאחר שהסלמון התקרר מעט, חותכים אותו לחתיכות קטנות ומוסיפים מעל תערובת הרוקט והקינואה. מפזרים מלמעלה את פרוסות הצנוניות ואת נבטי הצנונית לקישוט.

  4. מערבבים את חומרי הרוטב בשייקר עד לקבלת המרקם הרצוי ומזליפים מעל הסלט בכמות הרצויה.