תקציר המתכון: מתכון של עמית קולקר - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מחפים בנייר אפייה את תבנית התנור, מניחים את הפטריות, העגבניות והבצל, בוזקים מעל שמן זית ומוסיפים תבלינים.
אופים כ- 15 דקות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומצננים.
במקביל - מחממים היטב מחבת רחבה, מוסיפים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל.
מוסיפים למחבת את עלי המנגולד ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב ומטגנים עוד 5 דקות, עד שהעלים מאבדים מנפחם.
מצננים מעט ומעבירים את המנגולד לצלחת הגשה לצד הפטריות והעגבניות.