לןגן

סלט חם של אנטיפסטי, פטריות ומנגולד

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 16/11/2021 | 11:14
סלט חם של אנטיפסטי, פטריות ומנגולד

תקציר המתכון: מתכון של עמית קולקר - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

  2. מחפים בנייר אפייה את תבנית התנור, מניחים את הפטריות, העגבניות והבצל, בוזקים מעל שמן זית ומוסיפים תבלינים.

  3. אופים כ- 15 דקות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומצננים.

  4. במקביל - מחממים היטב מחבת רחבה, מוסיפים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל.

  5. מוסיפים למחבת את עלי המנגולד ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב ומטגנים עוד 5 דקות, עד שהעלים מאבדים מנפחם.

  6. מצננים מעט ומעבירים את המנגולד לצלחת הגשה לצד הפטריות והעגבניות.