לביבות קישוא ובטטה
מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/11/2021 | 11:22
תקציר המתכון:
הפעם החלפתי את התפו"א לבטטה יצא
מעולה
קטגוריה: שונות ,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 בטטה קטנה מגורדת גס
-
2 קישואים מגורדים גס
-
1 גזר מגורד גס
-
2 ביצים
-
2 גבעולים בצל ירוק קצוצים
-
1 בצל קצוץ
-
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
-
חצי כפית מלח
-
קורט פלפל שחור
-
קורט בהרט לקציצות (לא חובה)
-
קורט כורכום
-
2 כפות גדושות קמח
-
שמן לטיגון
אופן הכנה
-
בקערה לגרד בטטה גזר קישוא ובצל לסחוט היטב מנוזלים להוסיף את יתר המצרכים לתבל ולהניח שעה במקרר לספיגת טעמים ליצור לביבות ולטגן
-
כמות 15 לביבות