לןגן

טורט בציפוי ריבת חלב

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/11/2021 | 17:10
טורט בציפוי ריבת חלב

תקציר המתכון: העוגה בהשראת מתכון של חן אסור

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים עם הסוכר

  2. להוסיף מיץ תפוזים ושמן, תוך כדי קיפול עם מרית

  3. לערבב את הקוקוס והקמח בקערה ולהוסיף אותם תוך כדי קיפול לקערת הקצף והנוזלים

  4. להעביר את התערובת לתבנית בקוטר 20

  5. לאפות כ- 35 דקות ב- 170 מעלות

  6. כשהעוגה התקררה בחום המטבח, לצפות אותה בריבת חלב