קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1 ) מערבבים חומץ והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס
2)שוטפים היטב את האורז עד לקבלת מיים נקיים וצלולים
2) שמים את האורז בסיר ומוסיפים מים עד שזה מכסה את האורז כולו על אש גבוהה עד לרתיחה לאחר מכן מורידים על אש נמוכה ומבשלים כ10 דקות ומנוחה של חצי שעה
3) שופכים בהדרגה את התערובת עם החומץ וסוכר ומערבבים בעדינות בצורת קיפול
4)הניחו על המתקן או מחצלת אצה על הצד המבריק כלפי מטה (לאצה יש שני צדדים, אחד מבריק ואחד מחוספס
5) מתחילים עם אורז ורצועות גזר ולאחר מכן את הבצל ו אבוקדו סלומון ואת הבטטה ובסוף מכסים באורז.
חשוב להקפיד לסדר הצבעים!
6 )מגלגלים וטובלים בביצה טרופה ומגלגלים בפירורי פנקו מעורבב עם פירורי לחם מוזהבים.
7) מטגנים מצד לצד אבל לא בשמן עמוק
.
8) חותכים ומגישים עם רוטב טריאקי
או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי