קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1 ) מערבבים חומץ והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס
2)שוטפים היטב את האורז עד לקבלת מיים נקיים וצלולים
2) שמים את האורז בסיר ומוסיפים מיים עד שזה מכסה את האורז כולו על אש גבוהה עד לרתיחה לאחר מכן מורידים על אש נמוכה ומבשלים כ10 דקות ומנוחה של חצי שעה
3) שופכים בהדרגה את התערובת עם החומץ וסוכר ומערבבים בעדינות בצורת קיפול
4)הניחו על המתקן או מחצלת אצה עם הצד המבריק כלפי מטה (לאצה יש שני צדדים, אחד מבריק ואחד מחוספס
5) מתחילים עם רצועות גזר ולאחר מכן את הבצל ו אבוקדו סלומון ובסוף את הבטטה.
חשוב להקפיד לסדר הצבעים!
6 )מגלגלים בקמח וטובלים בביצה טרופה ומגלגלים בפירורי פנקו מעורבב עם פירורי לחם מוזהבים.
7) מטגנים מצד לצד אבל לא בשמן עמוק
.
8 חותכים ומגישים עם רוטב טריאקי
או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי