בורקס בשר עם רוטב פטריות
מאת: מיטל הניג, פורסם: 12/11/2021 | 15:53
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בצק פילו או בצק עלים
-
מילוי 200 גרם בשר טחון
-
בצל קטן
-
פטרוזליה
-
שום
-
כפית שטוחה גריל עוף
-
חצי כפית כורכום
-
חצי כפית כמון
-
פלפל שחור
-
מלח
-
לציפוי שומשום וביצה
לרוטב
-
בצל קצוץ
-
פטריות שמפניון
-
3 וחצי כוסות מים
-
1-3 כפות קמח
-
פטרוליה קצוצה
-
פלפל
-
מלח
-
כורכום
אופן הכנה
-
לטגן בצל עד הזהבה שום בשר ותבלינים
-
להוסיף לבצק ולגלגל לרולדה לצפות בשומשום וביצה לאפות 25 דקות 180 מעלות
-
הכנת הרוטב:
-
לטגן בצל עד שקיפות להוסיף קמח פטריות, מים תבלינים פטרוזליה
-
להשל ולהוסיף נוזלים אם צריך