לןגן

בורקס בשר עם רוטב פטריות

מאת: מיטל הניג, פורסם: 12/11/2021 | 15:53

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד הזהבה שום בשר ותבלינים

  2. להוסיף לבצק ולגלגל לרולדה לצפות בשומשום וביצה לאפות 25 דקות 180 מעלות

  3. הכנת הרוטב:

  4. לטגן בצל עד שקיפות להוסיף קמח פטריות, מים תבלינים פטרוזליה

  5. להשל ולהוסיף נוזלים אם צריך