לןגן

עוגת שמרים

מאת: מיטל הניג, פורסם: 12/11/2021 | 15:24

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

חומרים רטובים

חומרים יבשים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב חומרים רטובים להוסיף יבשים ללוש עד שמתקבל בצק רך.

  2. להתפיח כשעה וחצי

  3. לחלק את הבצק ל4 כדורים

  4. למרוח מלית שרוצים

  5. למלית קינמון - לערבב נוטרינה רכה עם חצי כוס סוכר ו3 כפות קינמון .

  6. לגלגל לרולדה לחצות במרכז ולעשות צמה של 2 או חיתוכים של שבלולים שמונחים אחת ליד השניה.

  7. להתפיח 45 דקות

  8. לאפות 180 מעלות יש להניח בחלק התחתון של התנור! 25 דקות.

  9. בנתיים להכין את הסירופ וכשעוגה חמה והסירופ קר למרוח על העוגה.

  10. בתיאבון