לןגן

קציצות בזיגוג טריאקי

מאת: אורית לוי, פורסם: 11/11/2021 | 11:24
קציצות בזיגוג טריאקי

תקציר המתכון: שלמות! לטרוף וכל מילה מיותרת ♥

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.

  2. ליצור קציצות קטנות ושמנמנות עם הידיים.

  3. לחמם שמן במחבת גדולה ולטגן את הקציצות משני הצדדים עד השחמה. להוציא ולהניח על נייר סופג.

  4. בסיר נפרד לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולהביא לרתיחה.

  5. לכבות את האש.

  6. לטבול את הקציצות ברוטב שיצופו היטב מכל הצדדים ולהוציא לצלחת הגשה. (לא להשרות ברוטב).

  7. לפזר בצל ירוק ולהגיש.