לןגן

פיתות נפתחות במחבת

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 10/11/2021 | 14:17
פיתות נפתחות במחבת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש במיקסר כ-5 דקות

  2. להתפיח כ-40 דקות

  3. להוריד אוויר

  4. לחלק ל-20 כדורים

  5. לפזר על המשטח העבודה קמח

  6. לרדד לפיתה בעובי 1/2 ס"מ

  7. להשאיר לתפיחה כ-10 דקות

  8. לחמם מחבת יצוקה

  9. לטגן את הפיתה על להבה נמוכה

  10. כ-2 דקות מכל צד

  11. אפשר לאפות בתנור ב- 230°

  12. 5-7 דקות

  13. באהבה נועם זיגדון 💞