לןגן

ספינג' בצורת פרח

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/11/2021 | 18:20
ספינג' בצורת פרח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק אחיד

  2. להתפיח כ-45 דקות

  3. לחלק ל-30 כדורים

  4. כל כדור להניח על נייר אפיה

  5. חתוך לקוביות בגודל 12 ס"מ

  6. להניח במרכז פקק

  7. סביב הפקק לחתוך ל-8 חלקים

  8. כל חלק לחבר לעלי כותרת

  9. לחמם סיר עם שמן עמוק

  10. להכניס את הפרח לסיר שהצד העליום כלפי מטה

  11. לטגן משני צדדים עד לקבלת גוון שחום

  12. לפזר אבקת סוכר או סוכר

  13. אפשר גם לשים ריבה במרכז

  14. באהבה נועם זיגדון 💞