לןגן

כבד עוף עם בצל מקורמל רוטב טריאקי וסילאן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/11/2021 | 14:38
כבד עוף עם בצל מקורמל רוטב טריאקי וסילאן

תקציר המתכון: טעים ברמות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מניחים את הכבדים על רשת ומכניסים לתנור על מצב של גריל של 200 מעלות ל 10 דקות

  2. 2) חותכים את הכבדים וחתיכות בנוניות ושמים בצד

  3. 3)שופכים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את הכבדים ואת כל השאר מערבבים בעדינות מכניסים לעוד 5 דקות בישול וזה מוכן