עוגת פרג ושוקולד בחושה
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 04/11/2021 | 13:55
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*עוגת פרג ושוקולד בחושה*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
מתאימה לתבנית בקוטר 24 ס"מ
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן
-
1 גביע שמנת חמוצה
-
1 כפית תמצית וניל
-
½-1 כוסות קמח
-
1 שקית אבקת אפיה
-
1 כוס פרג טחון
-
100 גרם שוקולד מריר מגורד
-
*לציפוי*
להמיס
-
100 גרם שוקולד מריר
-
125 מ”ל שמנת מתוקה (½ מיכל)
-
1 כף שמן
אופן הכנה
-
להקציף את הביצים השמן הסוכר והאפיה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
-
להוסיף את השמנת הוניל הפרג והשוקולד ולהקציף כ-2 דקות נוספות
-
להוסיף את הקמח בתנועת קיפול
-
לשפוך לתבנית משומנת
-
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ-35 דקות
-
לצפות בגנאש
-
באהבה נועם זיגדון 💞