לןגן

עוגת פרג ושוקולד בחושה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 04/11/2021 | 13:55
עוגת פרג ושוקולד בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להמיס

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים השמן הסוכר והאפיה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח

  2. להוסיף את השמנת הוניל הפרג והשוקולד ולהקציף כ-2 דקות נוספות

  3. להוסיף את הקמח בתנועת קיפול

  4. לשפוך לתבנית משומנת

  5. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ-35 דקות

  6. לצפות בגנאש

  7. באהבה נועם זיגדון 💞