לןגן

דג מושט לשבת

מאת: צביה בצלאל, פורסם: 03/11/2021 | 15:06
דג מושט לשבת

תקציר המתכון: דג עסיסי בטעם עדין עם מעט שמן ורוטב שקשה לעמוד מולו בלי לנגב עם חלה טובה....

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חממי מחבת / סוטאז' והוסיפי בה כף שמן, חתכי את השום לפרוסות דקות וטגני קלות

  2. הוסיפי חצי מכמות הכוסברה הקצוצה, פלפל חריף, תפו"א וגמבה והמשיכי בטיגון כ5 דקות

  3. ערבבי את השמן עם כל התבלינים

  4. טיבלי את הדגים אחד אחד- רק את הצד העליון- בשמן והניחי בצורה מסודרת במחבת/ בסוטאז'

  5. שפכי מהצד את הרסק והמים

  6. פזרי למעלה את שארית הכוסברה

  7. המתיני לרתיחה

  8. המשיכי לבשל עם מכסה על אש קטנה במשך 15 דקות.

  9. להגיש חם

  10. לכבוד שבת קודש!