לןגן

קונפי שום - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 03/11/2021 | 14:10
קונפי שום - נורית ג.

תקציר המתכון: קונפי שום -רך ונמס בפה! מוסיף טעם וצבע ! משדרג כל ארוחה! אני התמכרתי!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפני הכל מדגישה שוב, סבלנות!

  2. לא להגביר את הלהבה. להכין רק על הנמוכה ביותר.

  3. לקלף שיני השום.

  4.  בקלחת עמוקה להכניס שיני השום ויתר החומרים.

  5. לצקת שמן זית כך שכל שיני השום יהיו מהולים בשמן זית.

  6. להניח הקלחת על הלהבה הקטנה ביותר לכשעה. לא להגביר האש!

  7. כשהקונפי שום מוכן, שיני השום משנים צבעם ונעשים רכים.

  8. להמתין לקירור הקונפי ולהעביר לצנצנת ולמקרר.

  9. במידה ונשאר שמן בקלחת, לאאאאא לזרוק חלילה.

  10. לצקת השמן הנותר לצנצנת נוספת וניתן להשתמש

  11. בזה לתיבול עוף, בשר, פיצה, או לצקת לפרוסת  חלה ולהתענג.

  12. ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן  ן !!!!