קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים ומנקים את השווארמה
(משאירים אותם שלמים)
מתבלים עם כף שמן מורחים אותם מכל הצדדים
מחממים מחבת טפלון או פלאנצה
מוסיפים את השומן הכבש או השמן
צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
מוציאים לקרש חיתוך
פורסים לפרוסות דקות דקות
מחזירים למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש
מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה :)
באהבה נועם זיגדון 💞