לןגן

קובה פטטה

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 01/11/2021 | 19:17
קובה פטטה

תקציר המתכון: מתכון של נטע מולה סופר פרק 6 - עונה 3 מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול עם מים מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד לריכוך, מסירים את הקליפה מועכים היטב ומוסיפים קמח ומלח. עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה.

  2. מכינים את המילוי - מטגנים את הבצל במחבת עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד לריכוך.

  3. מוסיפים למחבת את הבשר עד לסגירה ראשונית וממשיכים לערבב

  4. מוסיפים תבלינים, מערבבים ומניחים בצד להתקררות

  5. מוסיפים קמח, פרורי לחם ותבלינים לתפוחי האדמה ולשים בידיים.

  6. מחלקים את התערובת ל 20 כדורים קטנים, משטחים כל אחד בנפרד בכף היד, מניחים במרכז כף ממלית הבשר והפטריות סוגרים ומהדקים היטב וכך מכינים את כל הקובות.

  7. מכינים צלחת לטבילה עם הביצים, הכורכום והכמון וצלחת נוספת עם קמח

  8. טובלים כל קובה בבלילה של הקמח והביצים

  9. במחבת עם שמן חם מטגנים כל פעם 3 קובות מכל צד עד להזהבה.