לןגן

עוגיות פרח עם ריבה

מאת: אלונה(ילנה) דוידוביץ', פורסם: 28/10/2021 | 10:09
עוגיות פרח עם ריבה

תקציר המתכון: עוגיות פשוטות,מהירות וטעימות בטירוף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.נקציף חמאה במיקסר במהירות בינונית (אפשר גם ידני) בערך דקה.

  2. 2.נוסיף אבקת סוכר,וניל,מלח ונקציף שוב בערך 2 דקות.

  3. 3.נוסיף ביצים ונקציף בערך דקה וחצי.

  4. 4.לאחר מכן נוסיף קמח מנופה ונערבב ידנית עם כף עד שהבצק יתאחד והוא יהיה במרקם קרמי (אפשר גם להמשיך לערבב עם מיקסר אבל לא הרבה זמן).

  5. 5.ניקח תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ונכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנטר שמספרו 869 (או כל צנטר גדול אחר שיתאים לעוגיות שיש לכם בבית)ונזלף את העוגיות.

  6. 6.נכניס את הריבה לשקית זילוף נוספת ונזלף באמצע של כל עוגיה.

  7. 7.נחמם תנור אפיה במצב טורבו ל180-190 מעלות ונאפה את העוגיות בערך 10-15 דקות עד לזהבה.

  8. 8.נוציא את העוגיות המוכנות מהתנור וכשהן חמות נזלף שוב את הריבה בכל עוגיה (הריבה מתייבשת באפיה) ונחכה עד שיתקררו עד הסוף.

  9. 9.העוגיות שלנו מוכנות ועדיף לשמור אותן במקרר.

  10. 10.סרטון עם המתכון ואופן הכנה בקישור הבא בדף הפייסבוק של אמהות מבשלות ביחד https://www.facebook.com/groups/imaot.co.il/?multi_permalinks=2631488343670358&notif_id=1635340804278804&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif