לןגן

דג סלומון ברוטב חריף

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/10/2021 | 21:04
דג סלומון ברוטב חריף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאג' שמים מצע של פטרוזיליה מעליה שמים את עיגולי פלפל חריף, פרוסות לימון, גמבה, פרוסות שום ופרוסות עגבניות. מעליה שמים את פרוסות דג הסלומון. בכוס שמים שמן, מלח ופפריקה מתוקה מערבבים ושופכים על פרוסות הדג מוסיפים את המים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך שעה. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.

  2. מכבים את הגז ואוכלים עם חלה טרייה שנאפית בבית.