קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנת הקציצות:
בקערה שמים את הבשר מוסיפים את הבצל המטוגן, השום, עשבי תיבול והתבלינים ומערבבים לעסה אחידה.
מניחים בצד לספיגת הטעמים.
מכינים קציצות ושמים במגש.
בסיר שמים שמן ומטגנים את הבצל למצב שקוף מוסיפים את השום וממשיכים לטגן, מוסיפים את התבלינים מערבבים, מוסיפים את רסק העגבניות והאפונה מערבבים ומוסיפים את המים ומערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את הקציצות מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
אוכלים על אורז לבן