לןגן

סיר קציצות דגים בקארי ירוק ועשבי תיבול

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 21/10/2021 | 19:14
סיר קציצות דגים בקארי ירוק ועשבי תיבול

תקציר המתכון: מתכון של מיכל זלמן שני - עונה 3 תכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • מערבבים את כל חומרי הקציצה בקערה ומניחים בצד להתגבשות וספיגת טעמים

  2. בינתיים מתחילים להכין את הרוטב ובסיר רחב מטגנים את הבצל, השום והג'ינג'ר עד להזהבה

  3. מוסיפים את קוביות הדלעת ומטגנים עוד 2 דקות

  4. מוסיפים את מחית הקארי ומטגנים עוד דקה נוספת

  5. במקביל יוצרים קציצות עגולות ומטגנים במחבת חמה עד להשחמה משני הצדדים.

  6. שופכים לסיר הרוטב את קרם הקוקוס, מערבבים, ממליחים קלות ומוסיפים את התרד והבזיליקום

  7. ממשיכים לערבב ומביאים לרתיחה

  8. כשהרוטב מבעבע מכניסים את הקציצות פנימה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל לעוד 10 דקות.

  9. מומלץ להגיש עם מעט לימון סחוט ולפזר מעל בצל ירוק קצוץ ובוטנים.