לןגן

סלט אטריות סובה ברוטב טחינה יפני

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 21/10/2021 | 19:10
סלט אטריות סובה ברוטב טחינה יפני

תקציר המתכון: מתכון של מיכל זלמן שני, עונה 3 מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות במים רותחים למשך 5 דקות ומניחים בצד להתקררות.

  2. מערבבים את האטריות עם הבצל ירוק והכוסברה.

  3. מיבשים מעט את הטופו מהנוזלים שלו בעזרת מגבות נייר וחותכים לקוביות קטנות.

  4. בקערה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום והקורנפלור. מוסיפים את קוביות הטופו, ומערבבים היטב.

  5. לא צריך לקלות את השומשום?

  6. מטגנים את קוביות הטופו על מחבת עם מעט שמן עד להשחמה משני הצדדים.

  7. מוסיפים את הטופו לאטריות ועשבי התיבול הקצוצים.

  8. ולהכנת הרוטב - מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר ידני ומוסיפים לסלט.