מעורב ירושלמי + קעריות הגשה מעלי בוריקה
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/10/2021 | 13:47
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*מעורב ירושלמי בתוך עלי בוריקה*
-
1 ק"ג פרגיות / שווארמה/ חזה עוף
-
חתוך לקוביות
-
½ ק"ג כבד ממולח וצלוי על המנגל
-
½ ק"ג טחול
-
5 בצלים גדולים פרוסים דק
-
צרור כוזברה קצוצה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
¼ כפית פלפל שחור
-
¼ כפית כורכום
-
1 כף כמון
-
¼ כוס שמן
-
מלח
אופן הכנה
-
להזהיב את הבצל עם השמן
-
להוסיף את הפרגיות
-
לבשל כרבע שעה עם סיר מכוסה
-
להוסיף את הטחול והכבד הצלוי
-
לתבל
-
לפזר כוזברה קצוצה
-
לבשל בסיר מכוסה כרבע שעה
-
אין צורך להוסיף מים
-
באהבה נועם זיגדון 💞