לןגן

כנפיים בסגנון קנטאקי פרייד צ'יקו

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 09:18

תקציר המתכון: טעים מאוד..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למשרה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בתוך קערה גדולה לערבב היטב את נוזל הקוקוס עם מיץ לימון והביצים.

  2. להכניס את חתיכות הכנפיים לתוך המישרה ולסגור עם מכסה או עם ניילון נצמד..

  3. להכניס למקרר לכל הפחות למשך 4 שעות.

  4. הכנת הציפוי:

  5. לשים בקערה את הקמח וקמח תירס תבלינים ולערבב.

  6. לקחת כנפיים מהמשרה ולצפות אותם בקמחים המתובלים שוב למישרה ושוב לקמחים ולהכניס לשמן עמוק ורותח

  7. לטגן על אש נמוכה כ-10 דקות ..

  8. או עד השחמה יפה.

  9. להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג.

  10. להגיש חם

  11. עם ציפס,

  12. סלט קוליסאלו

  13. ורטבים שאוהבים.