עוגת תפוחים עם קרמבל
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 08:24
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לקרמבל
-
2 כוסות קמח
-
½ שקית א.אפיה
-
½ כוס קמח שקדים
-
¾ כוס סוכר
-
2 כפות סוכר דמררה
-
200 גרם חמאה קרה
-
לערבב עם הידים עד קבלת פרורים.
-
לקחת כוס וחצי מהפרורים לכלי ולשים במקפיא.
לתחתית העוגה
-
לפרורים שנותרו בקערה
-
להוסיף עוד -
-
½ כוס קמח
-
1 גביע יוגורט
-
2 ביצים
-
¼ כוס סוכר
-
ולערבב עם כף עד קבלת בצק אחיד.
למלית
-
4 תפוחי עץ (מכל סוג) חתוכים לקוביות
-
¼ כוס צימוקים
-
¼ כוס אגוזים גרוסים
-
¼ כוס סוכר
-
1 כפית קינמון
-
לערבב בקערה ולהניח בצד
אופן הכנה
-
לקחת תבנית 26"
-
לשמן ולהוסיף לתוכה את בצק התחתית בגובה אחיד.
-
מעל הבצק למרוח בעדינות ריבה בטעם שאוהבים.
-
(אני שמתי ריבה בטעם מישמש).
-
מעל הריבה לפזר את מלית התפוחים.
-
להוציא את הקרמבל מהמקפיא ולפזר בצורה שווה מעל התפוחים..
-
להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש על 180% מעלות ולאפות למשך 45 דקות או עד השחמה יפה.
-
לצנן
-
ולהגיש..