לןגן

כעכים מלוחים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 08:16

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. לשים את הקמח, אבקת.אפייה, מלח בקערה ולערבב ולהוסיף את

  2. מחמאה, שמן, קימל ומים ולערבל במיקסר עד קבלת בצק הומוגני ..

  3. לגלגל כעכים בגודל אחיד לטבול בביצה טרופה ושומשום.

  4. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  5. ולתנור שחומם מראש על 175% מעלות למשך 25 דקות או עד השחמה יפה..

  6. תהנו..