לןגן

טרבדוס

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 08:08

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

מלית

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר

  2. קמח מנופה ושאר המרכיבים למעט המים.

  3. לערבל עד קבלת פרורים ואז להוסיף את המים בהדרגה שיתקבל בצק הומוגני ונעים.

  4. לאסוף את הבצק לכדור לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך 20 דקות.

  5. להוציא מהמקפיא

  6. לרדד את הבצק על משטח מקומח ולקרוץ עיגולים דקים למלא בכפית מהאגוזים לקפל לחצי ולהדק עם אצבעות ולחיצות מזלג מסביב.

  7. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  8. לאפות בתנור שחומם מראש על 160% מעלות צלזיוס למשך 20 דקות.

  9. להוציא מהתנור ולצנן.

  10. הסירופ:

  11. בסיר קטן לשים מים, סוכר ולהביא לרתיחה.

  12. להוסיף מיץ לימון, לערבב ולהנמיך להבה.

  13. לבשל עד שיסמיך .

  14. להוסיף מעט קינמון ולערבב היטב.

  15. המלית:

  16. ½1 כוסות אגוזים גרוסים דק מכל סוג שאוהבים, קינמון, כף סירופ.

  17. לטבול את העוגיות בסירופ סוכר ולפזר מעל אגוזים גרוסים..

  18. תהנו..